Th7 1 van 1

Ons werk

Tiny Houses

Een Tiny House is zoveel meer dan een klein huis. Het is een waargemaakte droom die soms al jaren sluimerde. Het gaat over vrij leven, bewust kiezen en écht thuiskomen. En dat alles op een oppervlakte van zo’n 50m2 maximaal. Bij de start van de bouw van een Tiny House, gaan we samen met onze klant een intens proces in. Met als doel: een mooi, uniek, comfortabel Tiny House dat past als je favoriete jas. Wij van Liberté Tiny Houses doen niets liever dan dromen realiseren. Zolang wij het prefab in onze werkplaats kunnen bouwen én het over de weg getransporteerd kan worden kunnen wij het realiseren. We denken in slimme oplossingen en prachtige designs en zijn gespecialiseerd in maatwerk.

Prefab woningen

We ontwerpen en bouwen steeds vaker kleine prefab houten woningen die voldoen aan het permanent bouwbesluit en de BENG-normen . Deze kan bestaan uit één unit van maximaal 12 meter bij 4,5 meter of uit twee of meer units die gekoppeld worden op locatie. Op die manier creëer je interessante mogelijkheden om te spelen met vormen en maten. Zolang het prefab gemaakt kan worden, kunnen wij het maken, geheel naar eigen wens en passend bij de locatie. Houtbouw is onze grote liefde en ook voor de overige onderdelen bouwen we zoveel mogelijk met hernieuwbare grondstoffen en biobased materialen

Ontwerp

In een intensief proces werken we samen met jouw als klant toe naar een volledig ontworpen tiny house met eventuele buitenruimtes zoals een veranda of schuurtje. Het meubelwerk wordt tot in detail uitgewerkt en er wordt een compleet installatieplan uitgedacht. Dit alles komt samen in een ontwerpdocument dat het uitgangspunt vormt voor het volgende traject, het aanvragen van de (tijdelijke) vergunning en uiteraard de bouw. Voor het aanvragen van de vergunning werken we samen met onze vaste constructeur en zorgen we dat alle berekeningen, detailtekeningen en aanzichten klaargemaakt worden.

Cabins

Van huis zijn zonder het thuisgevoel te verliezen. Een kleine ruimte zonder in te leveren op comfort. Onze cabins voor recreatief gebruik zorgen altijd voor een bijzondere ervaring. Een Bed & Breakfaast op eigen grond, of een unieke woning op een vakantiepark. Van een eenvoudige trekkershut tot een luxe 6 persoons woning.

Prefab houtbouw

Een mobiel informatiecentrum, een kunstenaarsverblijf op het strand, een verplaatsbare bibliotheek, een tuinkantoor, een bar of een tiny church. Voor alle vormen van prefab design en bouw kun je bij Liberté terecht, ook als het niet bedoeld is om te wonen.
© 2024 Liberté Woodscapes - Alle rechten voorbehouden