Th7 1 van 1 2

Werkwijze

Design

In een intensief proces werken we samen met jouw als klant toe naar een volledig ontworpen tiny house met eventuele buitenruimtes zoals een veranda of schuurtje. Het meubelwerk wordt tot in detail uitgewerkt en er wordt een compleet installatieplan uitgedacht. Dit alles komt samen in een ontwerpdocument dat het uitgangspunt vormt voor het volgende traject, het aanvragen van de (tijdelijke) vergunning en uiteraard de bouw. Voor het aanvragen van de vergunning werken we samen met onze vaste constructeur en zorgen we dat alle berekeningen, detailtekeningen en aanzichten klaargemaakt worden.

Build

Het hout is binnen, de tekeningen zijn klaar, we gaan bouwen en de droom wordt werkelijkheid. We bouwen een complete woning in maximaal 2 maanden, hierdoor zie je elke week het huis meer vorm krijgen. Voor elk vakgebied hebben we zelf de mensen in dienst waardoor we alles in eigen beheer kunnen doen.

Deliver

De woning gaat op transport en wordt door ons geplaatst en aangesloten. De kleinere cabins op wielen rijden we als het moet zelf naar de bestemming. Ook voor alle bouwvoorbereidingen zoals grondwerk, funderingen en leidingen kunnen wij je volledig ontzorgen. Ook als de woning eenmaal staat blijven we leveren: veranda’s, off-grid techniek, verhuizingen, service en onderhoud; eigenlijk kun je voor alles wat technisch nog met je woning te maken heeft, bij ons terecht.

natuurinclusief en ecologisch bouwen worden de norm

Totaaloplossing

Liberté Woodscapes regelt alles wat er met de bouw te maken heeft. Ook het vergunningstraject verzorgen we. De bouwvoorbereidingen, funderingen, aansluitingen. Landschappelijke inpassing. In het geval van meerdere woningen kunnen wij het hele project begeleiden, vormgeven en realiseren. Kortom: éen partij om van droom naar werkelijkheid te gaan.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is voor ons een huis bouwen wat een leven lang mee kan. Kwaliteit is dan ook een kernwoord. Daarnaast bouwen we zoveel mogelijk biobased; met natuurlijke en hernieuwbare materialen. Tot slot houden we graag contact met onze klanten zodat we kunnen adviseren over onderhoud zodat het huisje in de loop van de tijd in goede conditie blijft.
© 2024 Liberté Woodscapes - Alle rechten voorbehouden