Wij zijn liberté

Bij Liberté Woodscapes ben je aan het juiste adres voor een compleet ontwerp- en bouwtraject voor alle soorten prefab woningen, tiny houses en cabins. Samen met jou vertalen we de wensen en ideeën naar een ontwerp dat uniek en verrassend is en voldoet aan alle verwachtingen. Voordat we starten met bouwen kunnen we de vergunning voor je verzorgen. We regelen transport en plaatsing, sluiten alles aan en werken desgewenst alles af met een mooie bijpassende buitenruimte. Kortom, bij Liberté verzorgen we een project van het eerste idee tot en met het laatste schroefje.

69
Succesvol afgeronde projecten in binnen- en buitenland
2305 m2
Gerealiseerde duurzame woonoppervlakte
15
Vakmensen in verschillende specialisaties
Ons ontwerpteam werkt niet alleen aan individuele woningen en diverse houtbouw projecten, maar denkt ook mee over het geheel zoals de inpassing in het landschap. Door de diversiteit aan projecten en klanten waar we ervaring mee hebben kunnen we voor alle situaties tot een mooie en praktische oplossing komen. Voor initiatiefgroepen, gemeentes, grondeigenaren, vakantieparken, eigenlijk voor alles wat verder gaat dan een individuele woning.

Projecten

Bij projectbouw zitten we graag in een vroeg stadium aan tafel bij de beleidsmakers en betrokkenen. Vanuit onze ervaring door het hele land en met tientallen verschillende gemeentes kunnen we een goed advies geven en meedenken over de kaders, eisen en wensen voor een project. Zo denken we bijvoorbeeld mee over de technische eisen aan een individuele woning, installatieconcepten, duurzaamheidsaspecten en natuur inclusiviteit. Ook als CPO-collectief biedt het veel voordelen om een professionele partij in te schakelen die zowel bij de gemeente kan meedenken als het hele project mee kan vormgeven en bouwen, waardoor er met alle verscheidenheid ook voldoende eenheid en kwaliteit ontstaat.

Ervaring

Er staan inmiddels meer dan 60 gerealiseerde projecten in Nederland én daarbuiten. Zo zijn we bij bijna alle tiny house projecten in Nederland betrokken. In 2023 hebben we een compleet project in Amersfoort opgeleverd en is het onze ambitie om kleinschalig wonen in Nederland steeds meer zichtbaar én toegankelijk te maken. We komen daarom graag in contact met initiatiefgroepen, gemeentes en grondeigenaren.

DESIGN. BUILD. DELIVER.

Projecten
© 2024 Liberté Woodscapes - Alle rechten voorbehouden